MUSCHIULET MARINAT RAPID

Timp: ~30min.

Dificultate: usor

Ingrediente

  • un muschiulet de porc de la Carniva
  • ¼ cana ulei de masline
  • ¼ cana sos de soia
  • un catel de usturoi pisat
  • 3 linguri mustar de Dijon
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

  • Într-un castron, amesteca uleiul de masline, sosul de soia, usturoiul, mustarul, sarea si piperul. Asaza muschiuletul intr-o punga resigilabila de plastic si toarna amestecul peste. Lasa carnea la marinat timp de cel putin o ora inainte de a o gati.
  • Încalzeste cuptorul la 175 grade Celsius.
  • Într-o tava de copt, adauga carnea marinata si toarna sosul peste.
  • Friptura se lasa la cuptor timp de 50-60 de minute, pana cand carnea nu mai este roz la mijloc.
  • Se serveste cu piure de cartofi si asparagus calit in unt.
2018-09-20T11:17:19+00:00