MUSCHIULET MARINAT RAPID
Timp: ~30min.
Dificultate: usor
Ingrediente
- un muschiulet de porc de la Carniva
- ¼ cana ulei de masline
- ¼ cana sos de soia
- un catel de usturoi pisat
- 3 linguri mustar de Dijon
- sare si piper dupa gust
Mod de preparare
- Într-un castron, amesteca uleiul de masline, sosul de soia, usturoiul, mustarul, sarea si piperul. Asaza muschiuletul intr-o punga resigilabila de plastic si toarna amestecul peste. Lasa carnea la marinat timp de cel putin o ora inainte de a o gati.
- Încalzeste cuptorul la 175 grade Celsius.
- Într-o tava de copt, adauga carnea marinata si toarna sosul peste.
- Friptura se lasa la cuptor timp de 50-60 de minute, pana cand carnea nu mai este roz la mijloc.
- Se serveste cu piure de cartofi si asparagus calit in unt.