despre noi

Despre noi – Carniva

Carniva este brandul propriu de produse din carne de porc, vita si oaie al companiei Fraher Distribution.
Cu o experienta de peste 11 ani in domeniul transarii si prelucrarii carnii, FRAHER este una dintre cele mai stabile firme din domeniul distributiei de alimente, reprezentand un concurent serios pentru marii retaileri de profil.
Cele doua carmangerii ale grupului de firme Fraher (Carmangerie I.L. Caragiale si Carmangerie Piata Noua), reunesc specialisti cu calificare in transarea manuala si prelucrarea carnii, de peste 11 ani.

De ce noi?

Avem o echipa cu experienta in domeniul transarii si prelucrarii carnii.

Suntem parte integrata a grupului de firme Fraher alcatuit din:  Fraher Retail (propria retea de magazine alimentare), Fraher S.R.L. (propria ferma de vaci) si Fraher Distribution (propria retea de distributie produse alimentare din regiunea Dobrogei de Sud).

Dispunem de o echipa de vanzari dinamica si activa si de o flota de peste 30 de masini si o ambarcatiunie fluviala de distributie a produselor alimentare.

Raportul calitate-pret al produselor noastre este unul satisfacator.

Gama de produse Carniva este una diversificata si dedicata cerintelor fiecarui tip de consumator. In plus, ne laudam si cu o gama completa de produse din carne de pui din brandul Pieptosu’.