Declaratia Fraher2018-09-25T14:26:20+00:00

FRAHER DISTRIBUTION SRL TULCEA

DECLARATIA
MANAGEMENTULUI DE LA CEL MAI INALT NIVEL
PRIVIND POLITICA IN DOMENIUL CALITATII SI SIGURANTEI ALIMENTULUI

Subsemnatul Nicolae HERTEA, în calitate de administrator al FRAHER DISTRIBUTION SRL TULCEA, ma angajez  sa introduc si sa promovez o politica direcționata catre excelenta cu intentia  declarata de a deveni mai performanti decît competitorii nostri.

Ne vom stradui sa îndeplinim în totalitate solicitarile, cerintele si asteptarile clientilor, astfel încît numarul acestora sa creasca, reclamatiile sa fie mai putine si preturile sa se  reduca.

In acest scop am decis implemantarea si mentinerea unui sistem integrat de management care este în conformitate cu cerintele standardelor internationale  ISO 9001 si ISO 22000.

Ne vom preocupa ca fiecare angajat al unitatii noastre sa cunoasca  POLITICA IN DOMENIUL  CALITAȚII SI SIGURANTEI  ALIMENTULUI si procedurile si procedurile aplicabile fiecarui proces si fiecarui sector functional, pentru ca noi consideram ca responsabilitatea realizarii unui produs sigur si cunoasterea temeinica a cerintelor clientilor ne revine în egala masura tuturor, indiferent unde  ne desfasuram activitatea: în sectorul operativ, în sectorul administrativ  sau în contabilitate.

Cu totii trebuie sa întelegem ca obtinerea calitatii se realizeaza în cadrul serviciilor noastre prin planificare atenta, grija fata de detalii si directionare catre performanta în asa fel încit solicitarile si asteptarile tuturor partilor interesate sa fie pe deplin indeplinite.

Sistemul integrat al managementului calitatii si al sigurantei alimentului va fi evaluat periodic in cadrul analizelor efectuate de conducere, prin programul aprobat de audit intern si de catre organismele de certificare, pentru a se asigura eficacitatea si eficienta lui continua. Voi acorda o atentie deosebita rezultatelor acestor audituri.

Pentru a avea si o masura a succeselor noastre in reducerea deficientelor, vom acorda o atentie speciala costurilor legate de calitate.

Politica adoptata urmareste in mod evident sa atraga clientii prin calitatea si siguranta produselor oferite, sa practice un pret convenabil, care sa fie obtinut cu cheltuieli minime, in cadrul unor procese stabile, performante si  fiabile, fara a afectarea negativa a mediului si in conditii totale de securitate si sanatate in munca.

Punerea in aplicare a acestei  politici este sustinuta cu toata responsabilitatea si autoritatea de managementul de la cel mai inalt nivel, prin asigurarea cadrului administrativ, tehnic si organizatoric precum si a resurselor umane, materiale si financiare necesare.

Obiective stabilite de catre conducere pentru fiecare an calendaristic in parte, vor avea asigurate resursele necesare iar  termenele si responsabilii de atingerea lor vor fi precis stabilite.  Indeplinirea obiectivelor este urmarita periodic in cadrul analizelor efectuate de conducere si atunci cind este cazul vor fi stabilite si puse in aplicare corectiile necesare.

Conducerea se angajeaza ca politica in domeniul calitatii si sigurantei alimentului sa fie adecvata continuu si comunicata tuturor partilor interesate si  are convingerea ca numai astfel  se poate realiza rentabilizarea firmei noastre si consolidarea unui loc important in piata produselor alimentare.

Declar angajamentul meu total pentru indeplinirea politicii si a obiectivelor stabilite si preocuparea permanenta pentru imbunatatirea performantelor  sistemului integrat de management al calitatii si al sigurantei alimentului.

Administrator,

Nicolae HERTEA

*Adoptata in reuniunea pentru analiza efectuata de management din data de 21.08.2017