MUSCHIULET DE VITA PE GRATAR
Timp: ~30min.
Dificultate: medie
Ingrediente
- 2 bucati muschiulet de vita de la Carniva
- o lingurita condimente pentru friptura
- 3 felii groase de bacon
- 2 lingurite de unt
- ¼ lingurita sos barbecue
- o lingurita mustar de Dijon
- ½ cana ardei gras feliat
- 200 grame de ciuperci feliate
- 2 lingurite branza albastra maruntita
Mod de preparare
- Începe prin a pregati gratarul si a asezona bucatile de carne pe fiecare parte cu condimente, sare si piper dupa gust.
- În timp ce se incinge gratarul, rumeneste bucatile de bacon in cele doua lingurite de unt, pe foc mediu, pana devin crocante. Pastreaza untura.
- E timpul sa pui friptura pe gratar. Îti recomandam sa o frigi timp de 12 minute sau pana atinge nivelul dorit.
- În grasimea ramasa de la bacon, adauga sosul barbecue si mustarul, in care vei rumeni ciupercile si ardeii grasi.
- Fripturile se servesc alaturi de bacon, garnitura de ardei si ciuperci si branza albastra presarata deasupra.