MUSCHIULET DE VITA PE GRATAR

Timp: ~30min.

Dificultate: medie

Ingrediente

  • 2 bucati muschiulet de vita de la Carniva
  • o lingurita condimente pentru friptura
  • 3 felii groase de bacon
  • 2 lingurite de unt
  • ¼ lingurita sos barbecue
  • o lingurita mustar de Dijon
  • ½ cana ardei gras feliat
  • 200 grame de ciuperci feliate
  • 2 lingurite branza albastra maruntita

Mod de preparare

  • Începe prin a pregati gratarul si a asezona bucatile de carne pe fiecare parte cu condimente, sare si piper dupa gust.
  • În timp ce se incinge gratarul, rumeneste bucatile de bacon in cele doua lingurite de unt, pe foc mediu, pana devin crocante. Pastreaza untura.
  • E timpul sa pui friptura pe gratar. Îti recomandam sa o frigi timp de 12 minute sau pana atinge nivelul dorit.
  • În grasimea ramasa de la bacon, adauga sosul barbecue si mustarul, in care vei rumeni ciupercile si ardeii grasi.
  • Fripturile se servesc alaturi de bacon, garnitura de ardei si ciuperci si branza albastra presarata deasupra.