COTLETE MARINATE CU LAMAIE

Timp: ~30min.

Dificultate: usor

Ingrediente

  • 6 cotlete de porc de la Carniva
  • ⅔ cana suc de lamaie
  • ½ cana sos de soia
  • ¼ cana miere
  • o lingurita cimbru uscat
  • ¾ lingurita rozmarin uscat
  • ¼ lingurita piper

Mod de preparare

  • Într-o punga resigilabila de plastic, combina toate ingredientele in afara de carne. Dupa ce s-a format un amestec omogen, adauga si cotletele si agita pana acestea sunt acoperite cu sos. Se lasa la marinat pentru 4 ore sau chiar peste noapte.
  • Într-o tigaie mare, adauga putin ulei si, dupa ce acesta se incinge pune si cotletele marinate.
  • Rumeneste cotletele cate 4-5 minute pe fiecare parte, apoi lasa-le alte 5 minute sa se “odihneasca” si sa imbibe si mai bine aromele.
  • Se servesc cu salata coleslaw si garnitura de ciuperci.