COTLETE IN SOS DE ROSII
Timp: ~40min.
Dificultate: usor
Ingrediente
- 4 cotlete de porc Carniva fara os
- o lingura ulei de masline
- o ceapa mare, taiata
- o cana de sos de rosii
- ¼ cana de apa
- 2 lingurite pudra de chili
- o lingurita de oregano
- o lingurita sos barbecue
- ½ lingurita de zahar
- ½ lingurita de fulgi de ardei iute
Mod de preparare
- Încinge uleiul intr-o tigaie mare. Rumeneste cotletele de porc pe fiecare parte, dupa care pune-le deoparte si ai grija sa ramana calde. În aceeasi tigaie, rumeneste ceapa, iar dupa ce aceasta devine aurie, adauga si restul ingredientelor.
- Dupa aproximativ 5 minute, pune in tigaie si cotletele de porc si lasa-le sa fiarba la foc mediu. Dupa ce sosul a dat in fiert, redu-l si lasa toate ingredientele sa fiarba inabusit pentru 15-20 de minute.
- Înainte de a le servi, lasa-le sa se “odihneasca”. Se servesc cu sosul picant de rosii si o garnitura de cartofi natur.