COTLETE IN SOS DE ROSII

Timp: ~40min.

Dificultate: usor

Ingrediente

  • 4 cotlete de porc Carniva fara os
  • o lingura ulei de masline
  • o ceapa mare, taiata
  • o cana de sos de rosii
  • ¼ cana de apa
  • 2 lingurite pudra de chili
  • o lingurita de oregano
  • o lingurita sos barbecue
  • ½ lingurita de zahar
  • ½ lingurita de fulgi de ardei iute

Mod de preparare

  • Încinge uleiul intr-o tigaie mare. Rumeneste cotletele de porc pe fiecare parte, dupa care pune-le deoparte si ai grija sa ramana calde. În aceeasi tigaie, rumeneste ceapa, iar dupa ce aceasta devine aurie, adauga si restul ingredientelor.
  • Dupa aproximativ 5 minute, pune in tigaie si cotletele de porc si lasa-le sa fiarba la foc mediu. Dupa ce sosul a dat in fiert, redu-l si lasa toate ingredientele sa fiarba inabusit pentru 15-20 de minute.
  • Înainte de a le servi, lasa-le sa se “odihneasca”. Se servesc cu sosul picant de rosii si o garnitura de cartofi natur.